Wij fokken af en toe witte toy en dwergpoedels uit geselecteerde ouderdieren.
Tevens hebben we zwarte en abrikoos middenslagen, Zwarte en witte grote poedels en abrikoos dwergen.
Welkom op onze website!
Fauntleroy poedels
bovenkant pagina
This page was last updated on: March 10, 2014
Deze mooie witte dwergreu is Patch. Hij heet officieel Windamer JN Apache Sunrise. Hij is gefokt door onze Amerikaanse vriendin Mae Hendrix en is medeeigendom van Nancy Musters in Canada.
Deze mooie abrikoos reu is een gast uit Canada. Zijn naam is Canadees, Nederlands, Belgisch  en  Luxemburgs Kampioen Duenna's Duke of Sullivan . Eigenaar van Sulli is Nancy Musters.
Sulli is optigen clear. Hij staat ter dekking bij ons.

Als U belangstelling heeft voor onze dekreuen of puppies, neem dan contact met ons op.
Jeannette Hagen
Rijndijk 239 A
2394 CD Hazerswoude-Rijndijk
tel: 071-3415666
Of mail ons.


Deze twee kleine (B)engeltjes zijn Lady en Drama.
Avon Lady of Fauntleroy is een dochter van Sulli en onze multikampioen Royal Tapestry of Fauntleroy.
We hopen haar vanaf 2010 te gaan showen.
De grote witte teef heet Zandramas of Fauntleroy en ook zij zal in 2010 de showring onveilig gaan maken. Drama is een dochter van onze Bella en Multi kampioen Flypast from the Falo Way.

En natuurlijk onze Hilly. Goldstar's Little Miss Hildegard. Genoemd naar haar fokster Hildegard Patton uit de V.S.
Hilly is moeder geworden van 3 schoonheden. Een teefje Galadriel of
Fauntleroy blijft hier.
Kleine pupjes worden groot. Onze Drama wordt al een hele mooie meid.
Inmiddels is ze Canadees show kampioen en heeft ze een rally-O novice -A titel
Lady doet het ook prima op de shows. In Uden werd ze beste van het ras en dat op de leeftijd van 10 maanden. Ze kreeg het CAC en mocht de erering in.
Op haar tweede show in Rotterdam behaalde ze wederom 1 uitmintend in de jeugdklas en deze keer kreeg ze het reserve CAC.
We hebben regelmatig abrikoos, zwarte en witte dwergpups. En een enkele keer hebben we witte of zwarte grote poedels. We hebben meestal een wachtlijst voor onze nesten en als U geïnteresseerd bent in een van onze pups, dan mag U ons een mailtje sturen. We houden U dan op de hoogte van wat er geboren wordt.
Verder hebben we reutjes ter dekking in zwart, wit en abrikoos dwerg.
Inmiddels hebben we een zwarte dwergreu ter dekking. Hij heet Kyron, maar zijn officiele naam is Nederlands, Italiaans en Internationaal kampioen Welcome To My Life-N Della Baia Degli Angeli. Hij is optigen clear en heeft goede knieën. Hij heeft een schitterende stamboom en een ontzettend aanhankelijk karakter. Hij voelt zich hier helemaal thuis, maar heeft een bloedhekel aan regen. Arme jongen in dit kikkerland!
Kyrons fokker is Laura Manzini.

Kyron is mee geweest op vakantie en haalde in Canada Winners dog op de regionale show van de poodle club of Canada.
De dag erna werd hij zelfs best of Winners op de nationale show.
Mijn dank gaat uit naar  Mr. Mc.Coy en Mr. Garren, de keurmeesters, die het lef hadden een onbekende handler en een onbekende hond te plaatsen.
Inmiddels is Kyron ook Canadees Kampioen.

Dit zijn de pups van onze Okki.  Ze hebben allemaal een tehuis gevonden.

Drama is Canadees kampioen met een beste pup van de groep plaatsing en een groep 3. Inmiddels terug in Nederland werd ze reserve Best in Show op de clubmatch van K.C.Kennemerland in 2011.

Kyron's dochter Emma is een schoonheid. Op haar eerste twee shows werd ze zomaar beste pup van de hele show. Emma is een klein duiveltje met een onafhankelijk karaktertje.
Op haar eerste "echte" show, de CACIB show in Mechelen (België) werd ze Beste jeugdhond van de hele show! Dank aan de keurmeesters Cathi di Giacomo (U.S.A)en Paul Jentgen (Luxemburg).
En op haar eerste Nederlandse shows waar wat te halen was, haalde ze 2 jeugd CAC's, twee CAC's en 1 BOB met de clubwinner titel 2011 en dat voor ze tien maanden oud werd. Met dank aan Sandra Martin (Engeland) en Annette Bystrup (Denemarken)
Inmiddels is ze in Maastricht Nederlands Jeugdkampioen geworden en heeft ze haar punten voor de Nederlandse titel bij elkaar. Ze moet bijna anderhalf jaar wachten voor ze oud genoeg is.
Onze honden worden verzorgd met Alpha Animals
Met dank aan Yvonne Swart voor de mooie foto!
Pups
Stambomen
Click here to add text.
Dekreuen.